MISSIE

Curia streeft naar topkwaliteit. Met een doorgedreven specialisatie, in praktijk en theorie, staat elk lid van het Curia-team daar borg voor.

 

In advies gaan we recht naar de kern van de zaak, vanuit een juiste probleemstelling. We reiken, vanuit de feiten en het toepasselijk recht, een praktisch haalbare oplossing of aanbeveling aan.

 

In onderhandelingen denken we niet alleen juridisch, maar gaan we ook tactisch en strategisch mee tot het beoogde resultaat op tafel ligt, steeds oren en ogen open voor de verborgen agenda's en uit te spelen troeven.

 

In gerechtelijke procedures laten we niets onverlet om onze argumentatie helder en overtuigend over te brengen en gaan we er 200% tegenaan om het best mogelijke resultaat te behalen.

 

Vóór alles willen we met onze cliënten probleemoplossend denken: liever een evenwichtige minnelijke regeling dan de jarenlange onzekerheid en kostprijs van een slepende procedure. Maar als de zaak het verdient, gaan we voor u evengoed door het vuur, tot in cassatie als het moet.

 

In al wat we doen, houden we altijd een oog op de laatste wendingen in de rechtspraak en zijn we alert voor op til zijnde wetswijzigingen.

 

Altijd streven we naar klare taal, wars van wollig taalgebruik en dit in meerdere talen.

 

Tot slot bieden wij u meer dan juridische oplossingen alleen. U kan rekenen op ons persoonlijk engagement. Wij maken van uw probleem het onze en van onze betrokkenheid uw garantie op een goede oplossing.

Curia - Arnould Nobelstraat 38 - 3000 Leuven - T +32 16 50 00 51 - F +32 16 50 00 52

Congresstraat 35 - 1000 Brussel - T +32 2 503 53 00 - F +32 2 503 68 00