Sander Meert

Ik verleen dagelijks advies aan ondernemingen op het vlak van het vennootschaps- en verenigingsrecht. Daarnaast buig ik mij over publiekrechtelijke vragen van particulieren, overheden en onderwijsinstellingen. Heldere, kernachtige adviezen formuleren en een scherpe pen zijn mijn sterkste punten.

sander.meert@curia.be

+32 16 31 67 55

LinkedIn

In september 2019 vervoegde ik Curia en startte mijn loopbaan als advocaat aan de baIie van Brussel. Ik heb een uitgesproken interesse voor vraagstukken inzake vennootschaps-, verenigings- en stichtingenrecht. Ik adviseer zowel nationale als internationale ondernemingen, gaande van commerciële vennootschappen tot social profit- en non-profit ondernemingen.

Daarnaast leg ik mij ook toe op principiële juridische vraagstukken van particulieren inzake grondrechten en anti-discriminatie. Net zo goed adviseer ik overheden, universiteiten, ziekenhuizen en andere organisaties inzake vraagstukken van publiek recht.

 
AdvocaatMr. FoxAssociate