Ellen Enkels

In mijn dagelijkse praktijk ligt mijn focus op het vastgoed- en aannemingsrecht, en, op diverse aspecten van het bouwrecht, waaronder de uitvoeringsaspecten bij overheidsprojecten.

ellen.enkels@curia.be

+32 16 31 41 20

LinkedIn

Vanuit mijn expertise sta ik nationale en internationale bouwondernemingen bij met juridisch en strategisch advies in het kader van complexe bouwprojecten en de afhandeling van hun geschillen voor Belgische hoven en rechtbanken. Daarnaast assisteer ik cliënten in het onderhandelen, redigeren en reviseren van verschillende types van commerciële en vastgoedcontracten. Daartoe behoren aannemingsovereenkomsten, architectenovereenkomsten, huur- en onroerende leasingcontracten.

Gedurende de eerste zeven jaar van mijn loopbaan heb ik in een Brussels advocatenkantoor een gedegen expertise opgebouwd in uiteenlopende aspecten van het handels- en ondernemingsrecht en commerciële geschillenbeslechting.

Zo werkte ik van 2010 tot 2011 mee als auteur aan het handboek “Algemene Voorwaarden”.

 
AdvocaatMr. FoxAssociate