Els Leenaerts

Ik adviseer ondernemingen omtrent alle juridische aspecten van het human resources beleid. Daarnaast heb ik een specifieke expertise opgebouwd in de arbeidsrechtelijke aspecten van een herstructurering van een onderneming (sluiting, fusie, overname, outsourcing, enz.).

els.leenaerts@curia.be

+32 16 31 41 18

LinkedIn

Nadat ik ben afgestudeerd aan de KU Leuven, heb ik een jaar voltijds als assistente sociale zekerheidsrecht in het Instituut voor Sociaal Recht gewerkt. 

Intussen ben ik reeds meer dan vijftien jaar als advocaat actief in het arbeidsrecht.

De laatste jaren leg ik me in het bijzonder toe op het adviseren van ondernemingen met betrekking tot de arbeidsrechtelijke aspecten van een herstructurering. Hierbij begeleid ik de cliënt tijdens het volledige traject (vanaf de start van de informatie- en consultatieronde met de overlegorganen tot het eventueel ondertekenen van een collectieve arbeidsovereenkomst).

 
AdvocaatMr. FoxPartner